content image

ZorgvoorKennis Opleidingen
Ambachtstraat 3
3732 CN De Bilt

06-36101048
training@zorgvoorkennis.nl

content image

Mikzo

De digitale uitgave 'Zorgplan maken met het Mikzo' is gemaakt voor zorgorganisaties die het Mikzo intramuraal en/of extramuraal in de ouderenzorg hanteren.

De digitale handleiding vindt u hier.

Uitgave ZorgvoorKennis ©2019

ISBN/EAN 978-90-826449-2-0

 

content image

Mikzo ADL

Het Mikzo ADL is een supplement bij het Mikzo waarmee het mogelijk is om planmatig vast te stellen waar de client niet zelfredzaam is als het gaat om de verzorging. De lijst is verkrijgbaar bij de leveranciers die het Mikzo ingebouwd hebben. 

Het Mikzo ADL is gemaakt op basis van de GARS en gaat uit van de werkwijze van de positieve gezondheid. Het sluit daarmee aan op de beleidslijn van V&VN en Actiz.  

Uitgave ZorgvoorKennis ©2018

content image

Mikzo GRZ

Het Mikzo GRZ is een supplement bij het Mikzo waarmee het mogelijk is om planmatig vast te stellen waar de client niet zelfredzaam is bij de geriatrische revalidatie.

Er is een lijst met de Barthel en er is een lijst met de User. De lijst is verkrijgbaar bij de leveranciers die het Mikzo ingebouwd hebben. 

De handleiding Mikzo GRZ vindt u hier.

Uitgave ZorgvoorKennis ©2018

 

content image

Omaha System

De digitale uitgave 'werken met Omaha System' is gemaakt voor zorgorganisaties die het Omaha System intramuraal en/of extramuraal in de ouderenzorg hanteren.

De digitale handreiking vindt u hier.

Uitgave ZorgvoorKennis ©2018 

ISBN/EAN 978-90-826449-0-6

 

content image

Nanda NIC NOC

Voor Nanda NIC NOC wordt gebruik gemaakt van de beschikbare boeken en samenvattingen. Samen met de digitale leeromgeving en coaching on the job leidt dit tot een optimale mix van leermiddelen.