content image

ZorgvoorKennis is gevestigd aan de Maliebaan 45, 3581 CD in Utrecht. ZorgvoorKennis is een erkende onderwijsinstelling, trainingen en opleidingen zijn vrij van BTW (CRKBO-keurmerk). Er is een samenwerking met TCG en met AICOM. Meer informatie via 06-36101048 of via training@zorgvoorkennis.nl    KVK 51669943 / BANK NL98 INGB 0006 4913 39  / BTW NUMMER 1141.52.937.B03 

content image

Op 4 mei 2017 tekenden Peter Bos van The Competence Group en Sven Gutker de Geus van ZorgvoorKennis voor de verlenging van hun samenwerking.

De inzet is het ontwikkelen van innovatieve modules voor de VVT en ondersteuning van lerende netwerken.

content image

ZorgvoorKennis heeft informatie over Omaha System op een speciale website geplaatst. U vindt hier de methodiek voor extramuraal en de methodiek voor intramuraal. Ook met het Mikzo kunt u hier kennismaken.

De site werkt als app en kan ook eenvoudig op de telefoon worden geraadpleegd, desgewenst bij dichtbij client. 

content image

Theo Stoffels en Ton Reijns van Respectzorg ontvangen het eerste exemplaar van Zorgplan maken 2.0 uit handen van de auteur, Sven Gutker de Geus.

Op 4 juli startte een pilot groep met het werken met Omaha System intramuraal. De ambitie is om begin 2018 met de hele organisatie over te stappen op het werken met Omaha System.

content image

Karen Marten (midden, Omaha System USA), Hugo Schouten (links, The Competence Group) en Sven Gutker de Geus (ZorgvoorKennis, rechts) met het Amerikaanse boek over het werken met Omaha System.