content image

ZorgvoorKennis Opleidingen is gevestigd aan de Maliebaan 45, 3581 CD in Utrecht. De registratie van ZorgvoorKennis bij het Centrum Registratie Kort Beroeps Onderwijs is op 11 augustus 2017 verlengd tot 28 november 2021. Trainingen en opleidingen zijn vrij van BTW door registratie bij het CRKBO. KVK nummer 51669943.

Meer informatie via 06-36101048 of de Mail

content image

ZINN stapt over op het Mikzo

Zorgorganisatie ZINN in Haren (Gn) gaat in oktober 2017 helemaal over op het Mikzo om zorgplannen mee te maken. Vanaf maart is er gewerkt aan een doorontwikkeling en met succes! De methode is helemaal op maat gemaakt voor ZINN en er zijn speciale handreikingen gedrukt. 

Neem contact op en vraag om een vrijblijvend voorstel om te onderzoeken of het Mikzo ook bij uw organisatie past!

content image

Workshop werken met Omaha System

Op vrijdag 22 september bij Aristo in Utrecht organiseert ZorgvoorKennis van 11 tot 13 uur een workshop plus lunch over het werken op basis van het Omaha System. Centraal staat de vraag hoe je de methode intramuraal in kunt zetten.

Het is op bij Aristo aan de Brennerbaan in Utrecht en u kunt gratis deelnemen!

Informeer naar een beschikbare plaats.

content image

Respect Zorggroep aan de slag met Omaha System

Theo Stoffels en Ton Reijns van Respectzorg ontvangen het eerste exemplaar van Zorgplan maken 2.0 uit handen van de auteur, Sven Gutker de Geus.

Op 4 juli startte een pilot groep met het werken met Omaha System intramuraal.

De ambitie is om begin 2018 met de hele organisatie over te stappen op het werken op basis van het Omaha System.

content image

Scholing van docenten met het Omaha System

In november 2016 kregen de docenten les van Karin Martin (midden, Omaha System USA), Hugo Schouten (links, The Competence Group) en Sven Gutker de Geus (rechts, ZorgvoorKennis).

content image

Clientervaringsonderzoek

Van de feedback van clienten kunt u veel leren en de zorg verbeteren. Samen met AICOM is hiervoor een korte (online) vragenlijst ontwikkeld.

Deze vragenlijst kan ook ingezet worden om de effecten van persoonsgerichte zorg na te gaan.