content image

ZorgvoorKennis Opleidingen
Ambachtstraat 3
3732 CN De Bilt

06-36101048
training@zorgvoorkennis.nl

content image

Kwaliteit en accreditatie

ZorgvoorKennis gaat er vanuit dat de beste resultaten van een organisatie voortkomen uit gemotiveerde en goed geschoolde medewerkers die zelf werken aan kwaliteit. De ontwikkelde leeroplossingen sluiten hier op aan en zijn zo veel mogelijk op maat gemaakt.

Het Mikzo valt onder het merkenrecht en het materiaal is in eigen beheer ontwikkeld en valt onder het copyright. De organisaties waar ZorgvoorKennis mee samenwerkt ontwikkelen de materialen verder door.

De leeroplossingen zijn doelmatig en praktisch. Het onderwijs is oplossingsgericht en probleemgestuurd, de deelnemers gaan zelf aan de slag met casussen.

Zorgorganisaties die met het Mikzo werken:

Attent zorg en behandeling in de Steeg, Mennistenerf in Zaandam, Riwis in Apeldoorn, Valkenhof in Valkenswaard, Vilente in Oosterbeek, Welstee in Ootmarsum, Bloemendael in Baarn, De Wijngaerd in Made, Derkshoes in Westerbork, Het Spectrum in Dordrecht, Carinova in Deventer, ZINN in Haren, Zonnehuis in Vlaardingen

content image

Sven Gutker de Geus is namens Stichting Mikzo en ZorgvoorKennis lid van The Association for Common European Nursing Diagnoses, Interventions and Outcomes.

Het Mikzo sluit daarmee aan bij de ontwikkelingen met E-health en draagt bij aan het methodisch werken, gebruik van data en uitwisselbaarheid van gegevens.

content image

ZorgvoorKennis is aangesloten bij NUTS. Nuts is een samenwerkingsverband tussen partijen die geloven dat het tijd wordt voor een gedeelde voorziening, een netwerk van iedereen en vóór iedereen. De noodzakelijke infrastructuur om te kunnen communiceren in de zorg. Het Mikzo past bij deze visie.

content image

CRKBO en V&VN

ZorgvoorKennis is als onderwijsinstelling geregistreerd bij het CRKBO en is vrijgesteld voor het doorberekenen van BTW als het gaat om leeroplossingen. 

De leeroplossingen van ZorgvoorKennis hebben, als het voor de doelgroep zinvol is, een accreditatie bij V&VN, SKJ of het Registerplein. 

content image

Voorwaarden, klachtenregeling, privacy, cookies en AVG

 

- Algemene voorwaarden

- Klachtenregeling

- Privacyverklaring

- Cookiesreglement

- Disclaimer