content image

Een intramuraal zorgplan conform het Kwaliteitskader. Alles in één overzichtelijk dossier, inclusief risicosignalering, zorgkaart en persoonsgerichte zorg. Het kan allemaal met het Mikzo® in het ECD*.

Handleiding   /    Meetformulier     

De speciaal ontwikkelde lesmodules ( Mikzo, Omaha System) van ZorgvoorKennis ondersteunen bij het werken volgens het Kwaliteitskader.

* Mikzo en Omaha System zijn in de meeste softwarepakketten beschikbaar.

Het Mikzo® is als classificatiesysteem ontwikkeld voor verpleeghuizen. Verzorgenden zijn er enthousiast over en verkiezen het als de meest geschikte methodiek om mee te werken. Zij maken zelf de zorgplannen en bewaken de kwaliteit van zorg. Alle informatie staat in een paar schermen!

Het Mikzo is vrij beschikbaar, het implementatietraject wordt begeleid door ZorgvoorKennis. ZINN heeft het Mikzo eind 2017 intramuraal met succes ingevoerd. ZINN is dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand.

Het intramuraal werken met het Omaha System is, met begeleiding van ZorgvoorKennis, ingevoerd door Zorgspectrum in Nieuwegein, Huize het Oosten in Bilthoven en Liberein (Ariensstaete) in Enschede.