content image

training@zorgvoorkennis.nl
Ambachtstraat 3
3732 DP De Bilt

0636101048

content image

ZINN (Haren, Groningen) werkt vanaf 1 januari 2018 met het Mikzo in Cura van Unit4.

Het Mennistenerf in Zaandam gebruikt het Mikzo in Cura sinds 1 oktober 2018. De medewerkers zijn daar erg enthousiast over de heldere doelen en de makkelijke manier waarop zij kunnen rapporteren. 

content image

Met meer dan 300 trainingen (onder andere bij Brabantzorg, Liberein, Careyn, Envida, Zorgspectrum, Woonzorg Samen) biedt ZorgvoorKennis veel kennis en ervaring in het werken met Omaha System.

Uniek is de eigen lesmethode, die meteen heel praktisch is, met digitale leermiddelen en learning by doing.

content image

Vilente werkt sinds eind 2018 met het Mikzo in ONS, zowel intramuraal als extramuraal.

Alle medewerkers in de organisatie (en zeker ook de wijkverpleegkundigen) zijn enthousiast zijn over de eenvoud en de duidelijkheid die Mikzo biedt.

In het zorgplan zijn de doelen helder en de acties concreet en bondig (op de foto: Sjoerd Nieuwburg).

content image

Carinova woonzorg is in april 2019 gestart met het Mikzo.

Projectleider Monique van Beek: "vandaag een goede scholing Mikzo gehad van ZorgvoorKennis en Ivar Grote Punt.

De enthousiaste reactie van onze zorgmedewerkers is: mooie methodiek en dit gaat ons lukken.'' 

 

content image

Attent zorg en behandeling is op 1 januari 2019 overgestapt naar het werken met Mikzo en het supplement voor de revalidatie. Met het supplement is het mogelijk om zowel persoonsgericht als resultaatgericht te werken in de revalidatie.

Meer dan duizend medewerkers kregen de scholing 'Werken met het Mikzo in ONS' en zijn blij met de nieuwe manier van werken (foto: E. Zajdenband).

content image

Zonnehuis Vlaardingen ging in oktober 2018 werken met het Mikzo in ONS. 

Alle medewerkers zijn blij met de eenvoud en de compleetheid van de methodiek. 

content image

Het Spectrum in Dordecht stapt in juni 2019 over naar het werken met Mikzo in QIC. Deze organisatie zet het Mikzo in bij de thuiszorg, de verpleeghuiszorg en de revalidatie. De overstap met ruim 2200 dossiers is een hele klus, maar de medewerkers doen het met enthousiasme!

content image

 

   

  Mikzo, Omaha of NNN?

Zilveren Kruis laat de keuze van een passend classificatie systeem aan de zorgaanbieder. De wijkverpleegkundige stelt - conform normenkader en afspraken met de beroepsvereniging V&Vn -  op basis van het verpleegkundig proces en klinisch redeneren de zorgbehoefte vast. Dit doet zij objectief met eenheid van taal, een classificatiesysteem ondersteunt de wijkverpleegkundige hierbij. Het is aan de zorgaanbieder om een passend classificatiesysteem te gebruiken welke aansluit bij de visie van de organisatie. Zilveren Kruis vindt het belangrijk dat het gebruikte systeem het verpleegkundig proces goed ondersteunt. De zorgmedewerkers dienen goed met het systeem te kunnen werken en dit als ondersteunend te ervaren bij het uitoefenen van het vak conform afspraken V&Vn.