content image

ZorgvoorKennis Opleidingen
Ambachtstraat 3
3732 CN De Bilt

06-36101048
training@zorgvoorkennis.nl

content image

Met meer dan 300 trainingen bij tientallen zorgorganisaties (onder andere Brabantzorg, Liberein, Careyn, Envida, Zorgspectrum, Woonzorg Samen, WVO) biedt ZorgvoorKennis veel kennis en ervaring in het werken met Omaha System. Digitale instructiemiddelen en learning on the job worden ingezet. Voor de ervaren zorgmedewerkers is er een verdiepingstraining op basis van de Handleiding.

content image

ZINN (Haren, Groningen) werkt vanaf 1 januari 2018 met het Mikzo in Cura van Unit4. Het Mennistenerf in Zaandam gebruikt het Mikzo in Cura sinds 1 oktober 2018. De medewerkers zijn daar erg enthousiast over het werken met de heldere doelen en de makkelijke manier waarop zij kunnen rapporteren. In het voorjaar van 2019 stapt Carinova in Deventer over naar het werken met het Mikzo in Cura, met de nieuwe Mikzo ADL als extra hulpmiddel.

content image

Attent zorg en behandeling is op 1 januari 2019 overgestapt naar het werken met Mikzo en het supplement voor de revalidatie. Met het supplement is het mogelijk om zowel persoonsgericht als resultaatgericht te werken in de revalidatie. Meer dan 1000 medewerkers kregen de scholing 'Werken met het Mikzo in ONS' en zijn blij met de nieuwe manier van werken. Korte zorgplannen en een handige ADL-lijst in het zorgplan (foto: E. Zajdenband).

content image

Zonnehuis Vlaardingen stapte in oktober 2018 over naar het werken met het Mikzo in ONS. Alle medewerkers zijn blij met de eenvoud en de compleetheid van de methodiek. Het Spectrum in Dordrecht volgt in 2019 en gaat werken met het Mikzo in QIC.

content image

Vilente werkt sinds eind 2018 met het Mikzo, zowel intramuraal als extramuraal. Sjoerd Nieuwburg geeft aan dat alle medewerkers in de organisatie (en zeker ook de wijkverpleegkundigen) enthousiast zijn over de eenvoud en de duidelijkheid die Mikzo biedt. In het zorgplan zijn de doelen helder en de acties concreet en bondig. Op deze manier worden de medewerkers beter ondersteund in hun werk. Mikzo biedt de organisatie de mogelijkheid de kwaliteit te monitoren en te verbeteren, waardoor de cliënt optimale zorg ontvangt. Op de foto Sjoerd Nieuwburg met het boekje 'Zorgplan maken met het Mikzo' (Linkedin, Accordis 20/11/2018).