content image

 

Module 'Zorgplan maken met het Mikzo®'

accreditatie V&VN 325522

Deze lesmodule is bedoeld voor verzorgenden, EVV en interne coaches die (gaan) werken met de classificatiemethode Mikzo.

Meerdere zorgorganisaties werken met het Mikzo dat in de meeste softwarepakketten beschikbaar is.

Deze module past bij persoonsgerichte zorg en is met name geschikt voor intramuraal. Ook extramuraal is de methode in te zetten. Vraag om een voorstel via het formulier bovenin het scherm!

content image

 

Module 'Werken op basis van het Omaha System'

accreditatie V&VN 325520

Deze lesmodule is bedoeld voor (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden, EVV, teamleiders en beleidsmedewerkers van (thuis)zorgteams. De module is voor extramuraal en intramuraal.

De lesmodule is bij meerdere zorgorganisaties ingezet, soms in combinatie met begeleiding bij het overzetten van dossiers. Vraag om een voorstel via het formulier bovenin het scherm!

content image

 

Module 'Train-de-trainer Omaha System'

accreditatie V&VN 325521

Deze lesmodule is bedoeld voor (wijk)verpleegkundigen, teamleiders, beleidsmedewerkers, interne coaches, interne trainers en medewerkers van zorgteams.

Deze lesmodule is ingezet bij meerdere zorgorganisaties ingezet en de module is geschikt voor de thuiszorg en voor intramuraal. Vraag om een voorstel via het formulier bovenin het scherm!

content image

 

Module 'Onvrijwillige zorg'

accreditatie V&VN 328046

De wet Zorg en Dwang geldt overal, onvrijwillige zorg is alleen toegestaan als alle andere middelen niet werken. Een gevolg van de wet is dat alle medewerkers verantwoordelijk zijn voor het toepassen van onvrijwillige zorg en de kennis en vaardigheden moeten hebben om met de kaders om te gaan. In de module 'onvrijwillige zorg' krijgen de deelnemers inzicht in de wet, maken zij kennis met het stappenplan en het afwegingskader en gaan zij aan de slag met casussen. De duur is 3 uren en de docent is Saskia Danen. Vraag om een voorstel via het formulier bovenin het scherm!