content image
content image

Mikzo en ZorgvoorKennis
Dolderseweg 148A
3734BL Den Dolder

0636101048
training@zorgvoorkennis.nl

content image

ZorgvoorKennis is in 2011 gestart door de specialist in het methodisch werken Sven Gutker de Geus. 

Bij de ontwikkeling van de methoden en de modules wordt samengewerkt met zorgorganisaties, softwareleveranciers, adviesbureaus, overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen, nationale en internationale organisaties.

Geaccrediteerde leveranciers in 2020: Nedap, Unit4, SDBGroep

Samenwerking is er met:

  • M&I/Partners
  • Nedap, Unit4, SDBGroep, Adapcare, ITension
  • Accordis, AdCase, AICOM, BeterHealthcare, BijOns, Cornelieke Hoogendoorn, InfoZorg, Quattri
  • Stichting VDIR, Acendio

Voor een groot aantal zorgorganisaties in Nederland heeft ZorgvoorKennis opdrachten uitgevoerd. Inschrijving KvK 51669943 / BTW nummer NL001487974B30.  

De Stichting VDIR beheert de informatiestandaard MIKZO®, samen met ZorgvoorKennis, en ziet er op toe dat deze correct wordt toegepast door software en opleiders te certificeren en de standaard te bewaken. Organisaties sluiten aan via de MIKZO®-gebruikersovereenkomst.

ZorgvoorKennis is houder van het merk MIKZO®, gedeponeerd op 15 mei 2017 onder nummer 1010669 in de klassen 09, 16, 41 en 44. 

ZorgvoorKennis is tevens lid van The Association for Common European Nursing Diagnoses, Interventions and Outcomes en sluit daarmee aan bij de ontwikkelingen in Europees verband.

content image

 

Dienstenpakket bij de overeenkomst

  • het recht op het gebruik van het merk Mikzo en de uitgaves
  • ondersteuning bij de implementatie en de borging 
  • toegang tot het pluspakket met werkinstructies op maat, scholingsmodules en dataonderzoek
content image

 

ZorgvoorKennis is te vinden in het monumentale stationsgebouw aan de Dolderseweg 148a in Den Dolder. Samen met andere ondernemers worden daar een flexruimte en een presentatieruimte gedeeld. ZorgvoorKennis heeft een registratie bij het CRKBO als onderwijsinstelling (vrijstelling van BTW). Mail naar training@zorgvoorkennis.nl voor een nadere kennismaking.

content image

 

 

 

ZorgvoorKennis is als onderwijsinstelling geregistreerd bij het CRKBO en is vrijgesteld voor het doorberekenen van BTW als het gaat om leeroplossingen. De leeroplossingen van ZorgvoorKennis hebben een accreditatie bij V&VN.

content image

Governance

 

Algemene voorwaarden   /   Klachtenregeling   /   Privacyverklaring   /  Cookiesreglement   /   Disclaimer